Klinisch Psycholoog | Jeugd | Arnhem

Ben jij een gepassioneerde en ambitieuze klinisch psycholoog? Heb je een sterke affiniteit met jeugd en werken met gezinnen? En wil je een actieve rol spelen in het verder ontwikkelen van ons jeugdteam in Arnhem? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mocht bovenstaande je aanspreken, neem gerust contact op en kom eens een langs voor een oriënterend gesprek.

In ons team ontstaat er ruimte om 2 Klinisch Psychologen te werven.

Arnhem

24-36 uur

Arnhem, De Braamberg

Wat ga je doen?

Als Klinisch psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast werk je samen met het systeem, de verwijzers en ketenpartners, zoals jeugdzorg, verslavingszorg, volwassenpsychiatrie en de wijkteams.

We zetten je expertise graag in bij complexe problematiek. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding en supervisie aan opleidelingen (PIOG en/of GIOS).

Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van een resultaatverantwoordelijk team. Je hebt een stevige rol in het uitvoeren van visie Jeugd, en het meedenken in verdere optimalisatie van het behandelaanbod jeugd binnen Pro Persona.

In overleg kan de zorgmanager jouw expertise inzetten in een afgebakende managementopdracht, dit is afhankelijk van zowel de interne-als de externe vraag.

Waar ga je werken?

Wij zijn een jong, dynamisch en enthousiast multidisciplinair team. We bieden ambulante behandeling aan kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep 4-18 jaar (met een uitloop naar 23 jr.) met ernstige psychische en psychiatrische problematiek, met een specifieke focus op de internaliserende en complexe problematiek.
Naast evidence based werken hechten wij ook veel waarde aan een context-based practice wat vraagt om zorgprofessionals die luisteren naar hun cliënten, de onzekerheid durven omarmen, en het gesprek aangaan over goede zorg. Ons streven is om systemische en traumasensitieve zorg vanuit een gehechtheids- en ontwikkelingsperspectief te leveren.

De kinderen en jongeren (en ouders/systeem) worden geholpen bij de oplossing van hun klachten en het weer op gang helpen van hun ontwikkeling. Er is aandacht voor de wisselwerking tussen de problemen van de cliënt, het gezin en de school/opleiding/werk. We werken nauw samen met andere hulpverleners en instanties die bij de cliënt betrokken zijn. Sinds kort werken wij ook met de netwerkintake waarmee wij nog nadrukkelijker op inzet vanuit het gehele netwerk van de cliënt.

De afdeling Jeugd in Arnhem maakt deel uit van Pro Persona. Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3500 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?

  • Als Klinisch psycholoog word je ingeschaald conform CAO GGZ in FWG 75, €5.722,00 – €8.903,00, op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week;
  • Een vakantie-uitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris;
  • 166 vakantie-uren per jaar bij een fulltime dienstverband;
  • Naast de vakantie-uren: jaarlijks 35 verlofuren bij een fulltime dienstverband in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kunnen worden gespaard of opgenomen;
  • Afspraken voor bijzondere diensten en onkostenvergoedingen voor onder andere reiskosten, woon-werk en zakelijke dienstreizen, studiekosten en beroepskosten;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget voor Klinisch psychologen;
  • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato van je dienstverband om te besteden aan dat waar jij blij van wordt. Extra vrije dagen, een cursus of uit eten met vrienden, de keuze is aan jou;
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals PC of tablet, fiets en vakbondscontributie.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de CAO GGZ.

Wat vragen wij van jou?

We zijn een enthousiast team, en volop in ontwikkeling. Daarom zoeken wij een kundige en enthousiaste Klinisch Psycholoog die met ons mee wil bouwen. We zijn bezig om onze behandelingen verder aan te scherpen m.b.t. de cliënten met multicomplexe problematiek, en met name wat betreft crisiszorg; je durft de uitdaging aan om een belangrijke bijdrage te leveren in de ontwikkeling van het team en het behandelaanbod. En je wil net als ons het verschil maken voor de kinderen en jongeren én voor hun familieleden en andere betrokkenen, met focus op de kracht van de kinderen en jongeren zelf.

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot Klinisch Psycholoog en affiniteit met kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek. Je hebt ervaring en affiniteit hebt met de behandeling van complexe problematiek, zoals persoonlijkheids-, angst, stemming en traumaproblematiek;
  • Je bent in het bezit van een AGB code;
  • Wij zoeken een collega met veel kennis over en ruime ervaring met psychodiagnostiek en behandeltechnieken binnen verschillende referentiekaders. Dit volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten;
  • Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten/patiënten met daarbij het opstellen van behandelplannen;
  • Je hebt een inspirerende/coachende stijl van aansturen en het vermogen tot overbruggen van tegenstellingen;
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht, enthousiast en onder druk kun je daadkrachtig en weloverwogen handelen. Je kunt werken in een multidisciplinair team, bent zelfstandig en hebt een flexibele instelling. Daarnaast vinden we stressbestendigheid, zelfreflectie en kunnen relativeren belangrijke eigenschappen;
  • Je bent oplettend bij de observatie van cliënten/patiënten en de interpretatie van gezondheidsklachten/symptomen tijdens de uitvoering van de behandelingen evenals bij het vervullen van de wettelijke taken en de adviestaken;
  • Je hebt een grote wil om samen te werken en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig functioneren;
  • Je bent betrouwbaar, integer, resultaatgericht en hebt gevoel voor humor!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Hiervoor kun je contact opnemen met:
Menno Hodiamont | Klinisch Psycholoog/Inhoudelijk coördinator | 06 50 02 51 70
Rein-Jan Koop | senior zorgmanager | 06 86 55 39 47 | R.Koop@propersona.nl

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten.

N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs, delen in je netwerk wel.

Solliciteren

Het sollicitatieproces

  • Stap 1

    Sollicitatie: je solliciteert via onze sollicitatiebutton en ontvangt direct een bevestiging op je scherm.

  • Stap 2

    Selectie: we bekijken je sollicitatie zorgvuldig en proberen je z.s.m. persoonlijk te contacten. Tot uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum hoor je of we met elkaar in gesprek gaan. Voel je altijd vrij ons eerder te contacten!

  • Stap 3

    Op gesprek: wij ontmoeten elkaar graag om nader kennis te maken tijdens een sollicitatiegesprek. Hiervoor word je uitgenodigd via mail of telefonisch. Let op, de mail kan in je spambox terecht komen.

  • Stap 4

    Arbeidsvoorwaardengesprek: voordat we jou van harte welkom heten nemen wij samen de (mogelijke) arbeidsvoorwaarden door. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Senior Verpleegkundige

‘Bij een langdurige behandeling bouw je echt een band op met mensen.'

Psychiater

'Ik ben een FACT-psychiater en bied outreachende zorg.'

Klinisch Psycholoog

'Naast behandelen houd ik me ook bezig met beleid.'

Ambulant verpleegkundige

'Het leukste vind ik de afwisseling en vrijheid.'

Agogisch werker

‘Dagelijks zorg ik voor een zinvolle dagbesteding.'

Student hbo verpleegkunde

'Tijdens de opleiding werk je elk jaar op een andere afdeling.'

Verpleegkundige

'De perfecte mix tussen begeleiden en verzorgen.'

Geestelijk verzorger

‘Ik bied cliënten een luisterend oor.'

Student mbo verpleegkunde

'Ik vind het leuk dat je hier buiten de kaders mag denken.'

Stagiaire masterpsycholoog

'Ik ben blij met mijn keuze voor psychologie.'

GZ-psycholoog

'De voldoening ligt in de openhartige contacten.'

Student hbo verpleegkunde

'Elke maand gaat de opleiding me beter af.'

Trajectbegeleider

'Samen met de cliënt zoek ik naar een passende daginvulling.'

Ambulant verpleegkundige

'Als transcultureel team richten wij ons op vluchtelingen.'

Stagiaire Social work

'Iedere dag is hier anders.'

SPV

'Ouderen hebben een verleden en een verhaal en dat werkt inspirerend en dynamisch.'

VS

'Verpleegkundig specialist in de rol van regiebehandelaar.'

Psychomotorisch therapeut

'Ik vind het mooi dat ik iemand kan ondersteunen in het herstel.´

Stagiaire Dagbesteding

'Tijdens mijn stage leer ik veel over het omgaan met verschillende cliënten'

Senior Psychotherapeut

'Ik zet mijn vak in voor de mensen die dit het hardst nodig hebben.´